Sexul pentru femei e ca vinul: Mai vechi, mai bun

Sexul pentru femei e ca vinul: Mai vechi, mai bun

Sexul devine mai bun odata cu trecerea timpului, asemenea vinului. Perioada de timp necesara este de 15 ani.

Intr-o relatie, barbatii vor ceva anume, ceea ce le place femeilor cu adevarat fiind diferit. Gesturi de afectiune precum imbratisarile si saruturile sunt mai importante pentru barbati, arata cercetarile recente. Pentru femei, sexul este mai bun in timp, adica dupa 15 ani, perioada in care cei doi au fost impreuna, informeaza Telegraph. Cercetatorii au analizat 1.000 de cupluri din tari diferite.

Cuplurile analizate erau unele formate de doar un an sau chiar si de 51 de ani. Jumatate din ele aveau la activ 25 de ani impreuna. Barbatii care spuneau ca sunt sarutati des si tinuti in brate de partenere au declarat ca erau de trei ori mai fericiti. Femeile nu considera astfel de lucruri importante pentru fericirea lor.

Atat barbatii, cat si femeile au spus ca sexul a devenit cu atat mai bun cu cat relatia lor a devenit mai veche. Insa barbatii au declarat ca sunt fericiti datorita relatiei lor, iar femeile au spus ca sunt fericite datorita sexului.

In cazul femeilor, multumirea in acest caz este mai crescuta cu 20% dupa 20 de ani de implicare intr-o relatie. Autoarea studiului, Julia Heiman, spune ca in primii 15 ani dintr-o relatie femeile sunt „stoarse” emotional, deoarece ele cresc copiii. Cu timpul, aceasta presiune dispare.

Concluzia studiului publicat in „Archives of Sexual Behaviour” este aceea ca nu trebuie sa avem prejudecati legate de barbati sau femei intr-o relatie. Realitatea este de multe ori surprinzatoare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s