Gigi Becali vrea sa cumpere stadionul Ghencea

Gigi Becali vrea sa cumpere stadionul Ghencea

Gigi Becali, finantatorul Stelei, a anuntat ca este dispus sa cumpere stadionul din bulevardulGhencea si care acum se afla in proprietatea Ministerului Apararii.

Latifundiarul sustine insa ca acest lucru se va intampla abia peste doi sau trei ani, cand arena se va afla in paragina si o va putea achizitiona pe o suma simbolica de un euro!

„In 2-3 ani Ghencea va fi in paragina. O sa ma duc atunci si o s-o cumpar cu un euro, cu conditia de a investi 10 milioane de euro in ea si de a face o arena aproapiata de conditiile de la National Arena. Ma intorc in Ghencea ca propietar sa nu imi mai zica vagabonzii sa plec, ca e mea Ghencea!”, a dezvaluit Gigi Becali la GSpTV.

Stadionul din bulevardul Ghencea este „casa” a Stelei din aprilie 1974, el fiind construit special pentru echipa Ministerului Apararii (M.Ap.N.) de atunci.

Chiar daca echipa de fotbal a parasit tutela Armatei in 1998, arena a ramas in administrarea M.Ap.N. iar FC Steaua a platit chirie pentru a o putea folosi.

In aceasta vara, finantatorul „ros-albastrilor” a anuntat ca nu este de acord cu contractul de inchiriere, pe care l-a si rupt unilateral, si a amenintat ca muta echipa de pe arena traditionala in cazul in care Armata nu va stabili o chirie mult mai mica

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s